AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.41 // 14.10.2020

Tuco palkitaan hienosta rajapyykistä – ”En ole koskaan keskittynyt pelkästään maaleihin”

Tuco palkitaan hienosta rajapyykistä – ”En ole koskaan keskittynyt pelkästään maaleihin”

Tuco on tehnyt Veikkausliigassa 50 maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n edellisessä ottelussa, koko syyskuun alun sivussa ollut Ariel Tuco Ngueukam teki paluun kentille ja samalla 50. Veikkausliiga-maalin urallaan. Veikkausliiga palkitsee Tucon saavutuksestaan torstain ottelun yhteydessä. Maali oli tällä kaudella hänen kolmas.

SJK:n paidassa Tuco on pelannut pian koko urallaan sata ottelua; kaikki kilpailut mukaan laskien, kasassa on 98 ottelua, joissa hän on tehnyt 21 maalia ja antanut 17 syöttöä.

– On minulle kunnia päästä tuolle tasolle maalien määrässä. En ole koskaan keskittynyt pelkästään maaleihin. Ajattelen aina joukkuetta sekä tulosta ensin. Mutta 50 maalia toisaalta kertoo myös omasta sitoutumisestani ja koen tämän pienenä palkintona itselleni siitä. Toivon todella, että pystyn tekemään niitä vielä lisää tulevina vuosina. Olen onnellinen tällä hetkellä, sanoo SJK-hyökkääjä Tuco seuran sivuilla.

– Myös se, että olen pelannut pian 100 ottelua musta-kultaisessa paidassa, kertoo vain siitä miten hyvin tämä seura ja joukkue on minut tänne adoptoinut. Sekä siitä, mitä minä annan seuralle siitä hyvästä takaisin. Me kaikki pelaamme jalkapalloa myös siksi, että olisimme osa historiaa ja minä kirjoitan oman sivuni musta-kultaisen kirjan sivuille. Paljon mahtavia muistoja, ja paljon muistoja vielä taatusti myös tulossa edessäpäin. Olen todella iloinen, että olen osa tätä hienoa seuraa, kertoo Tuco.

Lisää uutisia