FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 20.9.2020

Hongan Heikkilä: "Emme pystyneet iskemään HJK:n puolustuspelin heikkouksiin"

Hongan Heikkilä: "Emme pystyneet iskemään HJK:n puolustuspelin heikkouksiin"

Honka ei saanut maaleja aikaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja HJK tarjosivat loppuunmyydylle Tapiolan urheilupuistolle jännittävän kamppailun sarjapisteistä. Tilanteita ja kovaa taistelua ottelussa riitti, mutta maalit jäivät lopulta uupumaan ja molemmat joukkueet lisäsivät saldoonsa yhden pisteen loppulukemien 0-0 myötä.

– Tulos on ihan ok, mutta emme esittäneet tänään parasta mahdollista peliämme. Teimme melko paljon teknisiä virheitä ja annoimme HJK:lle liikaa mahdollisuuksia hyökätä vastaan. Toisaalta hoidimme ne hyökkäykset kohtuullisen hyvin joukkueena, emmekä antaneet vastustajalle liikaa paikkoja. 0-0 tulos on tänään ihan oikeutettu, kommentoi kapteeninnauhaa ottelussa kantanut Honka-toppari Tapio Heikkilä seuransa verkkosivuilla.

– Pystyimme tänään kohtalaisen hyvin puolustamaan niitä alueita, joista tiesimme että HJK haluaa tulla. Hyökkäyspelaaminen jäi meiltä tänään valitettavasti vähän piippuun. Emme pystyneet iskemään HJK:n puolustuspelin heikkouksiin, Heikkilä summaa.


FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla keskiviikkona 23.9. kello 18.30

Lisää uutisia