FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 20.9.2020

"Ammattimainen esitys" - KuPS-luotsi Erlandsen kiitteli omiensa otteita

"Ammattimainen esitys" - KuPS-luotsi Erlandsen kiitteli omiensa otteita

Arne Erlandsen oli tyytyväinen esitykseen sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n Veikkausliigakausi jatkuu voitokkaissa tunnelmissa. Rovaniemellä sunnuntaina pelattu vierasottelu päättyi kuopiolaisten voitonjuhliin 0-2-lopputuloksella.

Päävalmentajaansa vaihtanut RoPS tuli kentälle hyvällä innolla hankkimaan tämän kauden ensimmäistä liigavoittoaan. Kuopiolaiset olivat kuitenkin kaikessa tekemisessä askeleen verran isäntiä edellä ja voitto matkasi jälleen ansaitusti Kuopioon.

- Tämä oli meiltä ammattimainen esitys. RoPS aloitti ottelun odotusten mukaisesti innokkaasti ja meillä oli vaikeata alusta asti. Veikkausliigassa jokainen ottelu on aina vaikea. Tämä oli meiltä hyvä, keskitasoinen ja tasapainoinen vierasottelu, jossa me olisimme voineet tehdä enemmänkin kuin kaksi maalia, KuPS-valmentaja Arne Erlandsen totesi voittopelin jälkeen.

Kuusi peräkkäistä voittoa hankkinut KuPS on noussut liigan kuntopuntarissa ylivoimaiseen johtoasemaan. Kova otteluviikko on takana ja uusi samanlainen alkaa, sillä ensi torstaina on edessä jo seuraava europeli.

- Pelaamista koetetaan kehittää paremmaksi koko ajan ja vaikka ollaan 2-0-johdossa, niin maaleja yritetään tehdä vielä lisää. Nyt me pyrimme palautumaan niin hyvin kuin mahdollista ja aloitamme valmistautumisen Suduva-peliin.

- Tällainen otteluviikko on normaali ammattilaisjoukkueelle Euroopassa. Me emme niinkään mieti sitä mitä me olemme tähän mennessä saavuttaneet, vaan tärkeätä on ottaa oppia kaikesta siitä mitä teet. Jokainen ottelu on opetustapahtuma silloin, kun halutaan kehittää pelaajia ja parantaa joukkueen pelaamista, päävalmentaja muistuttaa.

Lisää uutisia