FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 18.9.2020

KuPS-konkari hehkuttaa: "Otso Virtanen pelasi mahtavan pelin"

KuPS-konkari hehkuttaa: "Otso Virtanen pelasi mahtavan pelin"

Ville Saxman johdatti KuPS:n jatkoon. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS jatkaa eteenpäin UEFA Europa Leaguen kolmannelle karsintakierrokselle, kun SK Slovan Bratislava kaatui torstaina rankkarikisan jälkeen.

KuPS:n pukukopissa vietettiin riehakasta voitonjuhlaa pelin päätyttyä.

- Ensimmäisellä puoliajalla me saimme prässin toimimaan hyvin ja me loimme hyviä paikkoja. Nyt me puolustimme hyvin ja vastustaja jäi vähille paikoille. Maalivahti Otso Virtanen pelasi mahtavan pelin, KuPS:n kokenut keskikenttäpelaaja Ville Saxman iloitsee seuransa verkkosivuilla.

- Toisella puoliajalla me olimme enemmän puolustuskannalla. Lopussa tultiin tasoihin ja päästiin rankeille. Jatkoajalla vastustaja jaksoi rummuttaa palloa enemmän, me olemme hyvässä fyysisessä kunnossa ja hyvin me pysyimme vauhdissa mukana. Hyvin me jaksettiin painaa ja voitot nostavat joukkueen henkistä meininkiä. Me on pärjätty hyvin aiemmissakin europeleissä ja nyt me näytettiin että me pystytään kääntämään pelejä meillekin, Saxman muistuttaa.

KuPS saa viikon kuluttua torstaina vastaansa liettualaisen Suduvan.

Lisää uutisia