FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 17.9.2020

Hongassa kovat odotukset uusien tulokkaiden suhteen

Hongassa kovat odotukset uusien tulokkaiden suhteen

Vesa Vasara saa käyttöönsä kaksi uutta pelaajaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka vahvisti joukkuettaan kahdella nuorella pelaajalla, kun Juan Alegria sekä Rui Modesto siirtyivät espoolaisjoukkueen riveihin. Kaksikolta odotetaan hyviä esityksiä jo tällä kaudella, mutta etenkin Alegrian suhteen tähtäin on enemmän tulevaisuudessa.

18-vuotias Alegria on Hongan manageri Hexi Artevan mukaan satsaus tulevaisuuteen.

– Juan tulee meille suoraan Kolumbiasta ja hänen osaltaan odotusarvo on eniten ensi kaudessa. Vahva ja fiksu kaveri, jolla on todella kovat tehot Kolumbian poikamaajoukkueista. Olimme siirtoikkunassa hänen osaltaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Saimme koko suuren kokonaisuuden neuvoteltua valmiiksi ikkunan viimeisen päivän iltana. Annetaan Juanin asettua rauhassa ja tehdään töitä sen eteen, että kehitys jatkuu odotetunlaisena. Juan on tälläkin hetkellä todella monen eurooppalaisen seuran listoilla tarkkailussa ja se osaltaan kertoo pojan potentiaalista, valottaa Arteva Hongan sivuilla.

20-vuotias Modestoa Arteva pitää monipuolisena laitapelaajana, jonka kintereillä oli myös Portugalin suurseura.

– Rui on mielenkiintoinen nuori pelaaja, joka on ollut meillä seurannassa jo hyvän tovin. Hän pystyy luontevasti pelaamaan laidan rooleja molemmin puolin. Ihan viime viikkoihin saakka siirto on ollut haastava hänen seuransa kovien taloudellisten vaatimusten takia, jotka johtuivat varmasti ainakin osalta Sporting Lissabonin osoitettua alustavaa kiinnostusta Ruin suuntaan. Vitoria FC:n mentyä nyt enemmän tai vähemmän nurin, saimme neuvoteltua meille erinomaiset, jopa loistavat ehdot, Arteva päättää.

Lisää uutisia