vko.35 // 4.9.2020

Huuhkajat taipui Walesille

Ilmari Niskanen debytoi Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen A-maajoukkue avasi Nations Leaguen ottelut torstaina kohtaamalla Olympiastadionilla Walesin. Vierailijat olivat niukasti vahvempia napaten 1-0 (0-0)-voiton.

KuPS:n Ilmari Niskanen pääsi heti debytoimaan Huuhkajien avauskokoonpanossa ja Veikkausliigapelaajista myös HJK:n Daniel O'Shaughnessy oli avauksessa pelaten koko pelin. Niskanen tuli vaihtoon 86. minuutilla.

Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet saivat pallon kertaalleen maaliin, mutta maalit hylättiin. Heti toisen puoliajan alkuun Leo Väisäselle osui loistopaikka, kun kulmapotkusta Väisänen pääsi yrittämään takatolpalta tyhjään maaliin, mutta ohjaus osui tolppaan. Suomi haki vielä tasoitusta, mutta huippupaikkoja ei Suomi pystynyt rakentamaan.

Suomen pelit jatkuvat sunnuntaina Irlannin vieraana Dublinissa.