AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.34 // 27.8.2020

"Pikkupojan unelma toteutuu nyt upealla tavalla" - Niskanen iloitsi Huuhkajakutsusta

"Pikkupojan unelma toteutuu nyt upealla tavalla" - Niskanen iloitsi Huuhkajakutsusta

Kutsu Huuhkajiin oli unelman töyttymys "Immille". (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Ilmari Niskanen on valittu Suomen A-maajoukkueeseen, kun Suomi kohtaa Nations Leaguessa Walesin ja Irlannin.

22-vuotias Niskanen on onnistunut tällä kaudella Veikkausliigassa kuudesti maalinteossa. Maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on seurannut Niskasen otteita tarkasti tämän kauden otteluissa ja nyt hienot otteet Veikkausliigassa palkittiin uran ensimmäisellä A-maajoukkuekutsulla.

- Fiilis ei voisi olla maajoukkuekutsusta yhtään parempi, pikkupojan unelma toteutuu nyt upealla tavalla. On valtavan suuri kunnia pukea sinivalkoinen paita päälleen A-maajoukkueessa.

- Osasin jo hieman odottaakin maajoukkuekutsua, kun pelit Veikkausliigassa ovat menneet hyvin. Nyt kun oman nimen näkee siinä paperilla muiden pelaajien kanssa, niin unelma konkretisoituu, Niskanen tunnelmoi.

Niskanen ei lähde maajoukkueeseen nöyristelemään, vaan näyttämään omaa vahvinta osaamistaan.

- Tulen pelaamaan omilla vahvuuksillani, tuon joukkueeseen vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Olen varma, että pärjään myös kovissa peleissä.

- Tarkoitus on antaa niin vahvat näytöt valmennukselle ja faneille, että oma nimi piirretään myös ensi vuoden EM-kisajoukkueeseen" Niskanen kertoo itsevarmasti.

Lisää uutisia