AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 23.8.2020

"Totta kai tappio harmittaa" - Riveiro näki TPS:n käyttäneen mahdollisuutensa erinomaisesti

"Totta kai tappio harmittaa" - Riveiro näki TPS:n käyttäneen mahdollisuutensa erinomaisesti

Jose Riveiro jäi kaipaamaan tehoja. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kauden 2020 ensimmäinen Turun derby päättyi TPS:n voittoon 1-0 (1-0). Tappiosta huolimatta Inter jatkaa Veikkausliigan ykköspaikalla.

Tappioon päättynyt ottelu oli Inter-luotsi Jose Riveiron mukaan ennakoidun kaltainen.

– Ottelu oli täysin sen kaltainen kuin ennakoimme. Pelissä tapahtui juuri se, millä tavalla heillä (TPS) oli mahdollisuus saada pisteitä tästä ottelusta. Nopea maali erikoistilanteesta, minkä jälkeen he pystyivät tappamaan aikaa ja saamaan pelistä vauhdin pois. En voi sanoa, että olisimme pelanneet huonosti. Loimme tilanteita, mutta maalit jäivät tänään uupumaan, totesi Riveiro ottelun jälkeen.

Tappioasemassa pelaaminen syvällä puolustavaa joukkuetta ei ole Riveiron mukaan helppoa Veikkausliigassa.

– Takaa-ajajan asemassa matalaa blokkia vastaan ei ole koskaan helppo pelata. Meillä oli kuitenkin omat paikkamme, mutta emme saaneet maaleja. Heidän maalivahtinsa Jere Koponen oli ottelun pelaaja tänään, summasi Riveiro ottelun kulun.

Vaikka tappio Interin leirissä luonnollisesti harmittaa, ei päävalmentajan mukaan joukkueella ole syytä painaa päätä pensaaseen.

– Totta kai tämä tappio harmittaa. Otteluita tulee eteen kuitenkin nopeaan tahtiin, joten aikaa murehtimiselle ei ole, vaan käännämme katseet huomisesta lähtien tulevaan Honved-otteluun. Myös Veikkausliigassa olemme edelleen hyvissä asemissa.

Lisää uutisia