FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 13.8.2020

KuPS vahvistuu topparilla ja hyökkääjällä

KuPS vahvistuu topparilla ja hyökkääjällä

KuPS:n joukkue sai kaksi uutta pelaajaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura vahvistaa puolustustaan ja hyökkäystään. Joukkueen vahvuuteen ovat liittyneet 24-vuotias ranskalaishyökkääjä Brighton Labeau ja 31-vuotias latvialaistoppari Igors Tarasovs.

Pariisin esikaupunkialueella Aubervilliersissä kasvanut 181-senttinen Brighton Labeau pelasi viime kauden Romanian Liga 2:ssa FC Rapid 1923:n riveissä, jossa hän onnistui kolmesti maalinteossa.

Miehen pelituntuman pitäisi myös olla vireessä, sillä viimeksi hän pelasi romanialaisseuransa riveissä 2. elokuuta. Labeau on pelannut urallaan myös kahdessa Ranskan Ligue 1:n ottelussa Amiens SC:n paidassa.

Ranskalaishyökkääjän sopimus on vuoden mittainen. Seuralla on optio jatkaa sopimusta kauden 2022 loppuun.

31-vuotias Igors Tarasovs on kotoisin Latvian pääkaupungista Riiasta. 190 senttiä pitkä toppari on pelannut leijonanosan urastaan Itä-Euroopassa.

Kotimaansa pääsarjan lisäksi Tarasovs on pelannut Puolan korkeimmalla tasolla Ekstraklasassa liki 100 ottelua Jagiellonia Bialystokin ja Slask Wroclawin paidoissa. Topparin viimeisin seura ennen KuPS:aan tuloaan oli Unkarin pääsarjassa pelaava Kaposvári Rákóczi FC.

Pitkän seurajoukkueuran ohella topparina ja keskikentän pohjalla urakoiva Tarasovs on edustanut Latvian maajoukkuetta 34:ssä ottelussa.

Latvialaistopparin sopimus kattaa loppukauden, jonka lisäksi seuralla on optio seuraavasta kaudesta.

Lisää uutisia