FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 13.8.2020

KuPS:n vahvistukset näyttöhaluisina Veikkausliigaan – ”Tämä on hieno mahdollisuus”

KuPS:n vahvistukset näyttöhaluisina Veikkausliigaan – ”Tämä on hieno mahdollisuus”

KuPS:n miehistö sai vahvistusta. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS julkaisi torstaina tehneensä loppukauden mittaiset sopimukset ranskalaishyökkääjä Brighton Labeaun sekä latvialaistoppari Igors Tarasovsin kanssa. Miehet saapuvat Kuopioon hyvillä mielin.

Labeau odottaa innolla päästessään näyttämään taitojaan KuPS-paitaan.

- Olen innoissani päästessäni mukaan puolustavan mestarin joukkueeseen. Kaupunki vaikuttaa kauniilta ja KuPS on Suomessa suuri seura. Olen katsonut joukkueen pelejä internetistä ja pidän joukkueen pelitavasta. Tuon joukkueeseen nopeutta ja taitoa ja fysiikkani on myös kunnossa. Haluan auttaa joukkuetta uusimaan mestaruuden ja näyttää samalla, kuinka hyvä pelaaja olen, perheensä kanssa Suomeen matkannut Labeau kertoo KuPS:n sivuilla.

Latvian maajoukkueessakin esiintynyt Tarasovs on niin ikään saapunut Kuopioon intoa puhkuen.

- Tämä on hieno mahdollisuus itselleni, odotan jo kovasti että pääsen treenaamaan joukkueen kanssa ja tutustumaan pelaajiin. Tulen antamaan kaikkeni joukkueelle ja faneille saavuttaaksemme parhaan mahdollisen menestyksen tällä kaudella. Olen hyvä pääpalloissa ja kaksinkamppailuissa, jonka lisäksi pystyn auttamaan joukkuetta myös pelin avaamisessa, Tarasovs kertoo itsestään.


FC Haka-KuPS perjantaina 14.8. Tehtaan kentällä kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia