AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.29 // 25.7.2020

Ilves-vahti Matias Riikoselle Veikkausliigadebyytti - "Vähän jännitti etukäteen"

Ilves-vahti Matias Riikoselle Veikkausliigadebyytti - "Vähän jännitti etukäteen"

Matias Riikonen debytoi Ilves-maalilla.

Ilveksen kokoonpanossa lauantaina HJK:ta vastaan nähtiin yllätysnimi, kun kokenut ykkösmaalivahti Mika Hilander oli sivussa nilkkavamman takia.

Vastuun Ilves-maalilla otti vasta 18-vuotias poikien maajoukkuemaalivahti Matias Riikonen. Tuloksena oli 0-2-tappio, mutta Riikonen ei liiemmin tärissyt, vaikka oli juuri pelannut uransa ensimmäisen pääsarjaottelun.

– Tietysti vähän jännitti etukäteen, mutta lähdimme vain hakemaan hyvää tulosta. Kun kentälle pääsi ja pilli soi, niin ihan normaalilta peliltä se sitten tuntui. Harmi, että tänään ei saatu pisteitä, Riikonen kertoi.

Ottelun lopputuloksesta Riikosella ei ollut isommin josisittelemista.

– Helppohan se on maalilta huudella, että pistäkää pojat pallo sisään. Hyviä paikkoja meillä toki oli, mutta ei onnistunut ja kaveri rokotti. HJK sai pidettyä paremmin palloa ja yllätettyä meidän boksin puolustamisen.

vko.02 // 15.1.2021
Lisää uutisia