AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 18.7.2020

​Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki: "Tulemme näkemään aggressiivisen HIFK:n"

​Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki: "Tulemme näkemään aggressiivisen HIFK:n"

Kuva: Juha Tamminen

Ruudun Veikkausliiga-asiantuntija Marko Rajamäki on mukana muun studiotiimin kanssa lauantain Veikkausliigan HIFK-FC Lahti -ottelussa.

Ottelu nähdään vapaasti katsottavalla JIM-kanavalla ja studiojoukkue pureutuu peliin jo 16.15 alkaen. Rajamäki on vakuuttunut, ettei tällä kertaa HIFK:n areenalla nähdä yhtä unista kotijoukkuetta kuin avauskierroksella.

- Pakko sanoa, että HIFK:n pitkä valmistautuminen kauteen näkyi avausottelussa. He eivät olleet valmiita, kun 1. heinäkuuta aloitettiin, Rajamäki arvioi ottelua Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- En usko, että se tulee toistumaan ikinä. Koko HIFK ei ollut hereillä eikä ole syytä, miksi joukkue ei heräisi. Nyt on sauma näyttää kotiyleisölle.

KuPS:aa vastaan avauskierroksella ottelu tosiaan ratkesi jo ensimmäiseen varttiin. Rajamäki on varma, että siitä on opittu.

- Tulemme näkemään työteliään ja aggressiivisen HIFK:n.

FC Lahti ei ole vielä saanut Rajamäen näkemyksen mukaan parastaan irti.

- Lahti pelasi hyvän talven, mutta nyt kone on yskähdellyt. Toivottavasti kenkä ei ala Lahdessa liikaa puristamaan, että pelaaminen pysyy rentona ja hyvänä. Sitä kautta tulos myös tulee, Rajamäki ennakoi podcastissa.

Lähetys ottelusta HIFK-FC Lahti alkaa JIM-kanavalla studioennakoinnilla kello 16.15. Itse ottelu alkaa kello 17.00 ja sitä voi seurata myös Ruutu-palvelusta.

Lisää uutisia