AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2020

”Kaksi joukkuetta pelasi tasaväkisesti” – Erlandsen kiitteli puolustuspeliä

”Kaksi joukkuetta pelasi tasaväkisesti” – Erlandsen kiitteli puolustuspeliä

Arne Erlandsen piti tasapeliä ansaittuna. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS jatkaa tappioitta, kun se pelasi maalittoman tasapelin Ilveksen vieraana. Erlandsenin mukaan tasapeli oli oikeutettu lopputulos.

Veikkausliigan sarjatilanne jatkuu erittäin tasaisena. Perjantai-illan lopputulokset nostivat FC Interin sarjataulukon kärkipaikalle ja sarjajohdossa ollut KuPS jatkaa nyt sarjakakkosena kahdeksalla sarjapisteellään.

- Tämä ei ollut samanlainen ottelu kuin Honkaa vastaan. Tilanteita ei ollut nyt yhtä paljon. Molemmille joukkueille tuli aika paljon pallonmenetyksiä, eikä kumpikaan päässyt sen johdosta kontrolloimaan peliä. Tilanteita oli vähän ja se johti maalittomaan lopputulokseen, KuPS-valmentaja Arne Erlandsen tiivisti seuran sivuilla.

- Kaksi joukkuetta pelasi tasaväkisesti. Tämä oli tiukka peli. Me haluamme olla parempia pallollisessa pelissä ja me haluamme näyttää paremmilta seuraavassa ottelussa. Ensimmäisellä puoliajalla oli muutama maalitilanne. Niitä ei ollut montaa, Ilveksellä oli myös pari tilannetta. Puolustaminen oli tänään okei. Aina tietenkin haluaa voittaa, me ansaitsimme tänään yhden pisteen, päävalmentaja jatkoi.

Kuopiolaisten Veikkausliigakausi jatkuu keskiviikkoiltana kotikentällä FC Lahtea vastaan.

- Seuraavassa kotiottelussamme me haluamme luoda enemmän tilanteita. Joukkueena me haluamme enemmän ja me haluamme näyttää parempaa. Me haluamme pelata pallollista peliä korkeammalla tasolla, Erlandsen totesi.

Lisää uutisia