FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 12.7.2020

”Honka on aina ollut meille vaikea vastus” – KuPS:n Saxman odottaa vaikeaa Espoon vierailua

”Honka on aina ollut meille vaikea vastus” – KuPS:n Saxman odottaa vaikeaa Espoon vierailua

Ville Saxman ennakoi vaikeaa iltapuhdetta Espoossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kolmas kierros jatkuu sunnuntaina yhdellä ottelulla, kun puhtaalla pelillä aloittanut KuPS matkustaa kahdella tasapelillä kautensa startanneen FC Hongan vieraaksi. KuPS:n Ville Saxman odottaa voitonnälkäistä vastustajaa.

KuPS on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Veikkausliigakauden avauksessa se tyrmäsi vieraskentällä HIFK:n jo ensimmäisen vartin aikana iskemällä kolme maalia ja toisella kierroksella se kaatoi viime kauden sarjakakkosen FC Interin vahvan esityksen jälkeen 1-0.

- HIFK:ta vastaan aloitimme räväkästi, muttemme sen jälkeen pelanneet kovinkaan hyvin. Inter-peli oli sitä vastoin hyvä ja saimme hyvän alun peliin sekä pystyimme pitämään Interin pois vaarallisilta maalipaikoilta. Samalla pystyimme itse luomaan monta hyvää paikkaa, Saxman kertaa alkukauden pelejä.

Yhtenä mitalisuosikkina kauteen lähtenyt Honka on aloittanut kautensa kahdella tasapelillä. Ensin se jakoi pisteet Hakan vieraana numeroin 1-1 ja toisella kierroksella se jäi maaleitta IFK Mariehamnia vastaan.

- Heillä on allaan kaksi tasapeliä, jotka he ehkä ennakkoon laskivat sellaisiksi peleiksi, jotka heidän pitäisi voittaa. Nyt he haluavat ottaa avausvoiton. Honka on aina ollut meille vaikea vastus niin kauan kuin muistan. Heillä on pysynyt runko pitkään kasassa ja pelityyli on myös säilynyt pääosin samanlaisena.

- He varmasti janoavat voittoa, mutta tässä on pelattu vasta kaksi peliä ja kausi on pitkä. En usko, että siellä vielä mitään erityistä painetta tai taakkaa voittamisesta on, ennakoi Saxman.


FC Honka-KuPS Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 12.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelujärjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia