FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 7.7.2020

TPS:n Juho Lähde tuntee Ilveksen vahvuudet – ”Osaa olla ärsyttävä vastustaja”

TPS:n Juho Lähde tuntee Ilveksen vahvuudet – ”Osaa olla ärsyttävä vastustaja”

Juho Lähde pitää Ilvestä vaikeana vastustajana. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n ensimmäinen kotivastus Veikkausliigassa on Tampereen Ilves, jossa on tehty päävalmentaja Jarkko Wissin johdolla vakuuttavaa työtä. TPS:n keskikenttäpelaaja Juho Lähde tietää, ettei luvassa ole helppoa iltapuhdetta tiistaina.

Ilves on tehnyt Lähteeseen vaikutuksen vuosien varrella.

- Ilveksessä on tehty jo monta vuotta tehty hyvää työtä, eikä sen menestys ole sattumaa. Joukkue tuntuu nuorentuvan aina vähän ja siihen päälle tehdään muutama kova täsmähankinta. Ilves osaa olla ärsyttävä vastustaja ja se pystyy fiksusti tuhoamaan vastustajan peliä. Ilves on kurinalainen ja joukkue pystyy lisäksi myös muuttamaan peliään vastustajan mukaan. Ilves on myös tasainen joukkue ja sen peli on romahtanut todella harvoin, Lähde analysoi TPS:n sivuilla.

Lähde palaa Veikkausliigassa TPS-paita päällään kotiyleisön eteen ensimmäisen kerran sitten kauden 2013. TPS-kannattajien arvostama Lähde osaa ottaa kaiken ilon irti paluustaan kotiin, koska kevään pimeimpinä viikkoina koko Veikkausliigakauden aloittaminen oli epävarmaa.

- Oli aika masentavaa aikaa keväällä, kun koko kausi oli jossain vaiheessa vaakalaudalla. Me ollaan täällä Suomessa hoidettu yleisesti asiat hyvin ja ollaan nyt tosi onnekkaita, että saadaan myös yleisö peleihin mukaan. Kaikkien pitää ymmärtää kuitenkin myös vastuunsa ja noudattaa turvaohjeita. Tosi hieno fiilis, kun päästään nyt myös Veikkausliigassa kotiyleisön eteen, Lähde iloitsee.


TPS - Ilves Veritas Stadionilla tiistaina 7.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelujärjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia