AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.27 // 7.7.2020

Lapsiparkki tarjolla HJK:n heinäkuun kotiotteluissa

Lapsiparkki tarjolla HJK:n heinäkuun kotiotteluissa

Kuva: Juha Tamminen

Heinäkuun kotiotteluissa HJK on järjestänyt perheen pienimmille lapsiparkin ottelun ajaksi.

HJK käynnistää 8.7. pelattavassa HJK-Haka -ottelussa lapsiparkin. HJK:n iltapäivätoiminnan ja juniorivalmennuksen tutut ja turvalliset ohjaajat pitävät lapsista huolta ottelun ajan ja järjestävät heille ohjattua toimintaa.

Lapsiparkin tilat sijaitsevat pohjoispäädyssä HJK:n iltapäiväkerhon tiloissa. Lapsiparkki on heinäkuun kummassakin ottelussa veloitukseton ja se on tarkoitettu niille lapsille, joiden vanhemmilla on pääsylippu otteluun.

Lapsiparkki aukeaa keskiviikkona kello 18.00 ja sulkeutuu pelin päätyttyä.

Lisää uutisia