FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 24.6.2020

SJK kaatoi RoPS:n kenraalissaan

SJK kaatoi RoPS:n kenraalissaan

Tuco iski ottelun ainokaisen.

SJK jatkaa voittojen tiellä, kun RoPS kaatui viimeisessä harjoitusottelussa Tucon maalilla 1-0.

Olosuhteet olivat todella kuumat, sillä lämpömittari näytti jopa yli +30 astetta. Siten pelissä nähtiin pari pidempää juomataukoa molemmilla puoliajoilla ja kenttä myös kasteltiin molemmissa väleissä uudelleen. Tämä helpotti pelaajien urakkaa kentällä.

Ensimmäinen jakso olikin hieman hidastempoinen, ja vaikka SJK piti palloa, ei se saanut kunnon tilanteita aikaan. Toisella puoliskolla hallinta saatiin lähemmäs RoPS:n maalia ja lopulta Ariel Tuco Ngueukam iski ottelun ainokaisen.

– Kyllä tässä on hyvä fiilis. Aina se jotain kertoo, että kun voitetaan, niin ollaan parempi joukkue silloin. RoPS:lla oli ehkä lopussa muutama semmoinen sauma, mistä olisivat voineet tasoittaa, mutta ei niillä muuten ollut oikein paikkoja, sanoi SJK:n keskikentällä uurastanut Matej Hradecky seuran sivuilla.

– Toisella puoliajalla saimme paremmin meidän porukan kasaan ja enemmän murtavia syöttöjä, niin ne joutui laskemaan alaspäin. Eli me päästiin pelaamaan vähän korkeammalla niiden muodon ulkopuolella. Se on nimenomaan tärkeää, että saamme pallohallinnan ylemmäs ja enemmän murtavia syöttöjä linjan taakse. Silloin vastustaja joutuu juoksemaan koko ajan, Hradecky jatkoi lopuksi.

Lähde: SJK:n kotisivut
Lisää uutisia