AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 31.5.2020

"Ainakin tämä pre-season on ollut pitkä" – SJK:ssa on menty kovaa

"Ainakin tämä pre-season on ollut pitkä" – SJK:ssa on menty kovaa

Keaton Isaksson ei lähe arvailemaan voimasuhteita vielä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden alkuun on aikaa kuukauden päivät ja joukkueitten voimasuhteet pieni kysymysmerkki, kun tuntumaa otteluihin ei ole yli kahteen kuukauteen.

Alkuvuoden Suomen Cupin otteluista on jo aikaa ja joukkueet joutuvat mittaamaan tällä hetkellä tasoaan lähinnä sisäisesti. SJK:n Keaton Isakssonin mukaan kautta onkin tässä kohdin hankala ennakoida.

– Alkavaa kautta on kuitenkin tosi vaikea arvioida, kun ei ole nähnyt yhtään muita joukkueita ja meidänkin harjoitukset ovat olleet yksilöpainotteisia, niin se kuva siitä millainen kausi tästä tulee, ei ole niin selkeä kuin se voisi olla. Mutta ainakin treeneissä on nyt menty todella kovaa ja siinä mielessä näyttää, että meidän prosessi olisi aika hyvällä mallilla, Isaksson sanoo.

Veikkausliigassa on vastassa 11 muuta joukkuetta ja Isakssonin mukaan tällä hetkellä voidaan puhua 11 kysymysmerkistä.

- Vaikea tosiaan sanoa, kun ei tiedä missä kunnossa muut joukkueet ovat tässä tilanteessa. Mutta ainakin tuntuu, että me ollaan tehty aika hyvin meidän jutut tämän koronan aikana. On tämä pre-season ollut ainakin pitkä, sanoo Isaksson.

Maanantaista alkaen joukkueet pääsevät harjoittelemaan normaalisti ja muutenkin kohti normaalia on menty ja mennään askel kerrallaan.

– Silloin kun kerrottiin, koska pelit viimein jatkuvat, niin se toi semmoisen extrabuustin vielä kaikkeen tekemiseen. Että hitto vie, nyt vihdoinkin me päästään pian pelaamaan.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia