FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 27.5.2020

FC Haka sopimukseen Maximus Tainion kanssa

FC Haka sopimukseen Maximus Tainion kanssa

Hakassa on nyt kaksi Tainiota. (Kuva: FC Haka)

FC Haka on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen juuri 19 vuotta täyttäneen Maximus Tainion kanssa.

Viime vuodet Tottenham Hotspurin nuorisoakatemiassa palloillut Maximus siirtyi ulkomaille Helsingin Jalkapalloklubin junioreista ja nyt siis siirtyy jo kolmanteen myös isänsä, Teemu Tainion edustamaan seuraan.

Mies myöntää isällään olleenkin iso vaikutus siirtoon ja uskoo hänen vanhana keskikenttäpelaajana pystyvän opettamaan paljon. Maximus on pelannut myös laitapakkia, mutta kokee itselleen parhaiten sopivan keskikentän keskustan.

Helmikuussa Suomeen palanneen Tainion tavoitteena on edelleen ulkomaat, erityisesti Valioliiga, mutta nyt keskittyminen on Hakassa ja Veikkausliigassa.

– Veikkausliiga tuntuu oikealta askeleelta tällä hetkellä.

– Hyvin on otettu Hakaan sisään ja joukkuehenki on mahtava, mies kertoo tänään julkaistavassa Hacastissa.

Vaikka Maximus on elämässään tottunut asumaan isoissa kaupungeissa, niin hän on sopeutunut hyvin myös Valkeakoskelle. Pienen kaupungin etuna on, että pääsee keskittymään jalkapalloon.

Tuoreen sopimuspelaajan ajatuksia on siis kuunneltavissa myöhemmin tänään Hacastin uusimmassa jaksossa, sekä myös Hakan Youtube -kanavalla.

Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia