AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.14 // 12.4.2020

​"Hyvää aikaa myös opiskeluun" – HJK-vahti Reguero kertoi IS:lle valmentajalisenssisuunnitelmista

​"Hyvää aikaa myös opiskeluun" – HJK-vahti Reguero kertoi IS:lle valmentajalisenssisuunnitelmista

Antonio Reguero RoPS-maalilla kaudella 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:sta HJK:n riveihin täksi kaudeksi siirtynyt kokenut espanjalaismaalivahti Antonio Reguero käyttää pakon sanelemaa taukoa myös opiskeluun.

Reguero pyrkii muiden Veikkausliigapelaajien tavoin pitämään kuntoaan yllä omatoimisesti mahdollisimman hyvin.

- Yritän pitää itseni kunnossa treenaamalla kotona ja venyttelemällä. Kotini lähellä on tekonurmi, jolle pääsen joka toinen päivä. Ei ole mitään tietoa, milloin harjoitukset alkavat taas, mutta se ei ole syy lopettaa treenaamista.

- Olen onneksi hyvässä joukkueessa. HJK:ssa huolehditaan meistä pelaajista, soitellaan ja kysellään miten voimme, Reguero kiittelee IS:n haastattelussa.

Aikaa jää myös muuhun ja Reguero avaakin hiukan suunnitelmiaan.

- Treenaamisen lisäksi käytän aikaani esimerkiksi lukemiseen. Tämä on myös hyvää aikaa opiskeluun. Yritän saada suoritettua maalivahtivalmentajan lisenssin.

Ilman joukkuekavereita on kuitenkin yksinäistä ja tilannetta ei paranna lainkaan se, että Regueron perhe ei ole päässyt Suomeen.

- Odotan, että perheeni pääsee tänne. Tässä on ollut monia vaikeuksia, heidän lentonsa on peruttu kolmisen kertaa. Olen nähnyt seitsemän kuukauden ikäisen poikani viimeksi kaksi kuukautta sitten, kun kävin tauolla Espanjassa. Silloin näin häntä muutaman päivän ajan, mutta se ei ole tarpeeksi, Reguero kertoo.

- Se on rankkaa, mutta en minä voi vain mennä nurkkaan itkemään. On oltava positiivinen. Kaikki päiväni olisivat pilalla, jos vaan ajattelisin jatkuvasti kuinka olen ulkomailla ilman perhettäni.

Lähde: IS Urheilu
Lisää uutisia