AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2020

​HJK:n luotsi: "Vahvoilla ovat joukkueet, joilla on itseään hyvin kunnossa pitäviä pelaajia"

​HJK:n luotsi: "Vahvoilla ovat joukkueet, joilla on itseään hyvin kunnossa pitäviä pelaajia"

Kuva: Juha Tamminen

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ei usko, että yksikään joukkue kykenee saavuttamaan kilpailuetua vallitsevassa tilanteessa.

Koskela oli tyytyväinen joukkueensa tekemiseen ennen kuin koronaviruspandemia keskeytti toiminnan.

- Halusimme olla selkeästi juoksuvoimaisempi ja dynaamisempi joukkue, mikä mahdollistaa monia asioita. Olimme sellainen joukkue talven aikana. Moneen asiaan olimme tyytyväisiä ja tekeminen oli vähintäänkin tyydyttävällä tasolla, Koskela toteaa Helsingin Sanomien haastattelussa.

Valtiovallan asettamien kokoontumiskieltojen takia täyspainoiset joukkueharjoitukset ovat tauolla. Tällä viikolla useampi Veikkausliigajoukkue on päässyt aloittamaan pienryhmäharjoittelun. Töitä koetetaan tehdä jokaisella Veikkausliigapelipaikkakunnalla parhaaksi koetulla tavalla.

- Minun on vaikea nähdä, että tässä tilanteessa kukaan pystyisi saavuttamaan mitään ihmeellistä kilpailuetua harjoittelemalla niin paljon järkevämmin kuin muut. Uskoisin, että vahvoilla ovat joukkueet, joilla on itseään hyvin kunnossa pitäviä pelaajia. Kaikista vahvimmin motivoituneita ovat pelaajat, jotka ovat vielä matkalla jonnekin, Koskela arvioi.

Lisää uutisia