FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.11 // 19.3.2020

Haka suhtautuu erittäin positiivisesti virtuaaliderbyyn – ”Tulee varmasti helkkarin hyvä juttu”

Haka suhtautuu erittäin positiivisesti virtuaaliderbyyn – ”Tulee varmasti helkkarin hyvä juttu”

Hakassa liputetaan virtuaaliderbyn puolesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Tämän kauden ensimmäinen Pirkanmaan derby oli määrä pelata 25.4., mutta kauden alun siirrettyä, ottelu siirtyi niin ikään myöhemmäksi. Ilves kuitenkin järjestää virtuaaliderbyn, joka pelattaisiin Playstationilla ja se lähetettäisiin YouTubessa.

Ilves myy otteluun virtuaalilippuja ja Hakan leirissä innovatiivinen idea saa kannatusta.

- Haka suhtautuu tietenkin erittäin positiivisesti kaikkiin aloitteisiin, joilla voidaan tuoda joukkueille tai kannattajille valoa hankalaan hetkeen, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo seuran Facebook-sivuilla.

Valkeakosken Sanomat uutisoi virtuaaliderbystä ja uutisesta sai kuvan, ettei Hakaa oltu juuri konsultoitu virtuaaliderbystä. Huttunen kuitenkin oikoo käsitystä.

- Harmillista, että tämä asia tuli esiin vähän keskeneräisenä ja syntyi väärinkäsityksen makua siitä, ettemmekö yhteistyössä veisi Ilveksen kanssa asiaa eteenpäin. Joskus niin käy nopeassa viestinnässä. Mutta joka tapauksessa tästä tulee varmasti helkkarin hyvä juttu, toteaa Huttunen.

Lisää uutisia