FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 14.2.2020

TPS-joukkueen rakentaminen vielä kesken - "Kaksi mielenkiintoista uutta pelaajaa kiikarissa"

TPS-joukkueen rakentaminen vielä kesken - "Kaksi mielenkiintoista uutta pelaajaa kiikarissa"

TPS kartoittaa edelleen vahvistuksia. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS isännöi lauantaina Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa FC Honkaa. Aivan täydellä ryhmällä TPS ei otteluun kuitenkaan pääse.

TPS:n pelaajatilanteessa ei ole tapahtunut suuria muutoksia. Uutena pelaajana mukaan liittyy perjantaina mitä suurimmalla todennäköisyydellä tuore sopimushyökkääjä, 18 vuotta juuri täyttänyt Kabamba Kalabatama.

Hyökkääjä Eliécer Espinosa on jo toipunut pienestä operaatiostaan harjoittelukuntoon, mutta hänen pitää saada enemmän metrejä alleen ennen kuin on pelikunnossa. Jonni Peräaho jatkaa sairaustuvalla ja Juho Lähde odottelee pääsyä magneettikuvauksiin. Rasmus Holma jättää varmuuden vuoksi Honka-pelin väliin.

- Lauantaina jatketaan siis lähes samoilla pelaajilla kuin viime perjantaina, mutta Rasse lepää lauantaina. Mistään vakavammasta ei ole kysymys. Kalabatama saadaan toivottavasti uutena pelaajana kokoonpanoon mukaan, päävalmentaja Tommi Pikkarainen vahvistaa.

- Joukkueen rakentaminen on kuitenkin edelleen kesken. Tarvitsemme toisen maalivahdin Jere Koposen rinnalle ainakin heinäkuulle asti. Lisäksi meillä on tällä hetkellä kaksi erittäin mielenkiintoista ja täysin uutta pelaajaa kiikarissa. Toinen on hyökkäyspään pelaaja ja toinen laitapuolustaja. Palaamme tähän, kun minulla on varmempaa kerrottavaa asian suhteen, Pikkarainen lupaa.

Kun puhe etenee Matej Hradeckyn sopimustilanteeseen, kohauttele Pikkarainen arvoituksellisesti olkapäitään.

- Hänen tilanteeseen saadaan varmasti ihan pian ratkaisu. Uskon, että talvilomaviikolla. Ei minulla ole juuri nyt mitään uutta kerrottavaa.


TPS - FC Honka LähiTapiola-areenalla lauantaina 15.2. kello 13.00. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia