FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 11.2.2020

​HIFK:lla kivijalka kasassa: "Meillä on hyvä maalivahtinelikko"

​HIFK:lla kivijalka kasassa: "Meillä on hyvä maalivahtinelikko"

Arnold Origi torjui viime kaudella 12 Veikkausliigaottelua HIFK:n tolppien välissä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK teki tulevan kauden kattavan sopimuksen Jaakko Kivekkään kanssa ja nyt maalivahtiosasto kaudelle 2020 on kasassa.

20-vuotias Kivekäs on harjoitellut HIFK:n edustusjoukkueen mukana jo koko talviharjoittelukauden ajan.

– Jaakko on jo toista vuotta harjoitellut kanssamme ja kehittynyt isoin harppauksin. Hänen asenteensa ja määrätietoisuutensa tulevat varmasti edelleen viemään häntä vauhdilla eteenpäin. Tämän lisäksi Jaakko on todellinen tyypillinen Uuden IFK:n pelaaja. Nuori ja fiksu pelaaja, jolla harjoittelun lisäksi aikaa riittää vapaa-aikana myös seuran junioreiden valmentamiseen, kommentoi urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n maalivahtiosasto koostuu tulevalla kaudella neljästä pelaajasta, kun seuralla on Kivekkään lisäksi sopimukset Arnold Origin, Martti Puolakaisen ja Otto Huuhtasen kanssa. Lönnströmin mukaan organisaatio tarvitsee laadukkaan maalivahtinelikon, joista jokainen saa tarpeeksi peliaikaa oman henkilökohtaisen pelisuunnitelman mukaan.

– Meillä on nyt kasassa hyvä maalivahtinelikko, josta Arnold ja Martti ovat jo saaneet vastuuta edustusjoukkueessa. Muille maalivahdeille tulee myös saada peliaikaa kevään aikana ja katsomme tarkemmin tilannetta maaliskuussa, jonka jälkeen teemme päätökset miten sarjakauteen lähdetään, Lönnström jatkaa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia