vko.02 // 18.1.2020

​KuPS avasi harjoituskauden murskalukemilla - testipelaaja iski heti hattutempun

KuPS avasi harjoituskauden selvällä voitolla. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura pelasi lauantaina alkaneen vuoden ensimmäisen ottelunsa. Pietarin Zenitin nuorisopitoinen reservijoukkue kukistui vauhdikkaassa harjoituspelissä 6-0 (4-0).

Kuopiolaiset hallitsivat pelitapahtumia isännän ottein ja tekivät maaleja tehokkaalla tahdilla.

Testinäyttöjä savolaisseurassa antanut 23-vuotias nigerialaishyökkääjä Aniekpeno Udoh oli päivän tehopelaaja kolmella osumallaan. Hyökkääjä Ats Purje laukoi heti alussa näyttävästi 1-0-osuman ja puolustaja Juho Pirttijoki puski taukonumeroiksi 4-0 39. minuutilla. Hyökkääjä Arttu Heinonen laukoi lopussa komeasti puolesta kentästä: pitkä ja korkea kaaripallo upposi Zenitin verkkoon maalivahdin ylitse.

KuPS liikutteli palloa taidokkaasti ja hyökkäsi voimakkaasti ansaiten komean voittonsa.

- Hyvä peliesitys meiltä. Pelaajat tekivät niitä asioita, mitä me halusimmekin nähdä heidän tekevän. Olen tyytyväinen peliin ja kaikkiin pelaajiin, KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen iloitsi.