FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 23.1.2020

Avausmaali maistui KuPS-hyökkääjälle - "Päätin potkaista ja maaliin se meni"

Avausmaali maistui KuPS-hyökkääjälle - "Päätin potkaista ja maaliin se meni"

Arttu Heinonen avasi maalitilinsä KuPS:ssa.

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Arttu Heinonen viimeisteli lauantaina ensimmäisen maalinsa seuran edustusjoukkueen riveissä.

Heinonen laukoi hienon maalinsa, kun KuPS:n ja Pietarin Zenitin reservijoukkueen välinen harjoituspeli oli edennyt 89. peliminuutille saakka kuopiolaisten johtaessa komeasti 5-0.

- Peliaika oli loppumassa ja ajattelin, että no, voisi kokeilla kerran ja koittaa maali tehdä. Päätin potkaista ja maaliin se meni. Laukaisin omalta kenttäpuoliskolta ja hieman jännitti katsoa, kun korkea kaaripallo oli ilmassa. Se on tosiaan ensimmäinen maalini liigajoukkueessa, en ole koskaan aikaisemmin tehnyt samanlaista, maalintekijä iloitsee hienon osumansa johdosta.

KuPS oli lauantaisessa harjoituspelissään suvereenin ylivoimainen voittaen ansaitusti. Maalivahti Aleksi Honka-Hallila pelasi helpon nollapelin kotijoukkueen tolppien välissä.

- Vahva esitys meiltä. Me olimme aggressiivisia ja tehokkaita, viimeistely oli kliinistä", hyökkääjä muistuttaa. Arttu on pelannut tähän mennessä yhteensä kahdeksan Veikkausliigaottelua.

Kuopiolaisten futiskausi jatkuu lauantaina Valkeakoskella, jossa Suomen Cupin lohkovaiheen avauksessa vastaan asettuu FC Haka.

Lisää uutisia