FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 17.1.2020

​KuPS-kipparin vaikea valinta: "Urani vaikeammista, ellei vaikein päätös"

​KuPS-kipparin vaikea valinta: "Urani vaikeammista, ellei vaikein päätös"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura puolustaa mestaruuttaan kaudella 2020 ilman kapteeniaan Petteri Pennasta.

Pennanen, 29, siirtyy pelaamaan indonesialaisseuran Tira-Persikabon riveihin. Nyt kuopiolaisen pelaajaura jatkuu kokonaan uudenlaisessa ympäristössä uusien pelillisten haasteiden parissa. Pennanen jättää KuPS:n osin haikein fiiliksin.

- Viimeiset vuodet ovat olleet joukkueena ja myös henkilökohtaisesti aivan uskomattomia. Isoimpana kruununa tietysti Suomen mestaruus oman kasvattajaseuran kapteenina. Lähteminen oli yksi urani vaikeammista, ellei jopa vaikein päätös. Halu nähdä ja kokea sekä menestyä vielä jossain täysin uusissa ympyröissä on ollut osa unelmiani ja tavoitteitani, joten nyt lähden niiden perään, Pennanen sanoo.

- Erityiskiitos kaikille KuPS-kannattajille ja KuPS IV:n porukalle, ilman teitä ei viime vuosien menestys olisi ollut mahdollista, Pennanen muistuttaa.

Lisää uutisia