FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 17.1.2020

​KuPS-kippari Petteri Pennanen siirtyy pelaamaan Indonesiaan

​KuPS-kippari Petteri Pennanen siirtyy pelaamaan Indonesiaan

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja indonesialainen Tira-Persikabo ovat päässeet sopimukseen, jolla KuPS-kapteeni Petteri Pennanen siirtyy indonesialaisseuran riveihin.

Pennanen läpäisi seuran lääkärintarkastuksen torstaina hyväksytysti, jonka jälkeen pelaajasiirto astui voimaan. Kuopion Palloseuran ja Tira-Persikabon välisiä taloudellisia tietoja siirrosta ei julkisteta.

Pennanen on pelannut kasvattajaseurassaan KuPS:ssa yhteensä kuusi sarjakautta. Hän johdatti KuPS:n viime kaudella Suomen mestaruuteen pelaten 27 Veikkausliigaottelua, joissa teki kuusi tärkeää liigamaalia. Pelattuja liigaotteluita on kasassa kaikkiaan 233 ja liigamaaleja 41.

Pennanen pelasi loistokauden 2019 KuPS:n riveissä. Hänet valittiin pelikauden 2019 Captain's Ball-päätösjuhlassa vuoden keskikenttäpelaajaksi ja hän hankki myös Vuoden syöttäjä 2019-palkinnon yhdeksällä maalisyötöllään. Kapteeni valittiin Veikkausliigan heinäkuun ja elokuun tähdistöjoukkueisiin sekä jalkapallotoimittajien yhdistyksen Pallo-Koplan Veikkausliigan tähdistöjoukkueeseen eli Kopla-joukkueeseen 2019.

- Kun Petteri aikoinaan palasi Palloseuraan, Petterillä ja seuralla oli yhteinen iso unelma mestaruuden tuomisesta Kuopioon. Nyt kun tuo unelma on saavutettu, on luonnollista ja reilua että seura suhtautuu positiivisesti Petterin siirtymiseen uusiin haasteisiin ja on tukemassa pelaajaa, tässä hänen varmasti vaikeassa ratkaisussa, KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen toteaa.

Lisää uutisia