AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.00 // 1.1.2020

HIFK:n kausikorttimyynti ennätystahdissa - Itäkatsomohaaste myös hyvässä vauhdissa

HIFK:n kausikorttimyynti ennätystahdissa - Itäkatsomohaaste myös hyvässä vauhdissa

HIFK:n kausikorttimyynti on edennyt myötätuulessa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK Fotbollin kausikorttimyynti on käynnistynyt hyvin ja tänään "early bird" -tarjouksen päättyessä voi todeta, että kausikorttimyynnissä on tehty uusi ennätys.

HIFK:n kausikortteja on nyt myyty nyt noin 1100 eli noin 60 enemmän kuin kaudella 2016, joka siis oli aiempi myyntiennätys tähän aikaan vuodesta.

Myös Itäkatsomohaaste etenee ja tällä hetkellä se on saavuttanut noin 40 % tavoitteesta. Tarvitaan siis vielä paljon aktiivisia IFK-faneja, jotka ostavat kausikortteja Itäkatsomoon, ennen kuin voidaan varmistaa sen avaaminen koko kaudeksi. Tässä vaiheessa ollaan kuitenkin jo kovaa vauhtia menossa kohti tavoitetta, joten HIFK on päättänyt, että Itäkatsomon kausikorttien hintoja ei nosteta ennen tammikuun loppua. Näin ollen Idän kausikortit siis maksavat 155 euroa aina tammikuun viimeiseen päivään asti.

Lunastamattomat paikkavaraukset vapautetaan yleiseen myyntiin tasaiseen tahtiin tämän kuukauden aikana, joten jos olet tavoittelemassa Pääkatsomon keskisektoreiden paikkoja, niin HIFK suosittelee, että tarkistat vapautuvien paikkojen tilanteen tasaisin väliajoin Lippupisteen sivuilta.

Lisää uutisia