AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 22.12.2019

​HJK kartoittaa vahvistuksia: "Joukkuetta tullaan vahvistamaan jokaista linjaa myöten"

​HJK kartoittaa vahvistuksia: "Joukkuetta tullaan vahvistamaan jokaista linjaa myöten"

Toni Koskelalla on selvät sävelet joukkueen vahvistamiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen menestyneimmän jalkapalloseuran HJK:n kausi 2019 oli pettymys ja kaudelle 2020 rakennetaan iskukykyistä joukkuetta, joka palauttaa Klubin valtaistuimelleen.

HJK on jo napannut muutamia isoja kaloja siirtomarkkinoilta vahvistamaan joukkuetta. Klubi nappasi muun muassa RoPS:n huipputorjuja Antonio Regueron ja KuPS:n tähtipuolustaja Luis Carlos Murillon. Paluumuuttajana Itävallasta Suomeen tulee huippumaalitykki Roope Riski. Yhteensä HJK on julkistanut nyt seitsemän uutta hankintaa.

- Joukkue vaihtuu paljon, joten jo tulleissa pelaajissa painoi paljon se, että lähtökohtaisesti tiedetään mitä saadaan, niin ihmisinä kuin jalkapalloilijoina. Me olemme pyrkineet löytämään pelaajia, joille on merkitystä tulla nimenomaan Klubiin sen asettaman urheilullisen haasteen vuoksi ja arvostus siitä, mitä HJK traditioineen ja faneineen edustaa sekä toisaalta myös ymmärrys ja valmius käsitellä niitä odotuksia, joita näistä myös seuraa, toteaa HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla, mutta se ei ole vielä valmis. HJK:n toimistolla tehdään edelleen kiivaasta töitä pelaajakartoituksen parissa.

- Joukkueen rakennuksen suhteen ollaan ihan hyvässä vauhdissa, mutta joukkuetta tullaan vielä vahvistamaan jokaista linjaa myöten ja toivottavasti ennen vuoden vaihdetta meillä on pari uutta sopimusta allekirjoitettuna, Koskela toivoo.

Lisää uutisia