AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2019

​HJK tulee olemaan dynaamisempi ja nopeampi: "Etsitty nopeita jalkoja"

​HJK tulee olemaan dynaamisempi ja nopeampi: "Etsitty nopeita jalkoja"

HJK hakee lisää dynaamisuutta joukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS päätti HJK:n kahden kauden mestaruusputken viime sesonkina. HJK aikoo palata kultakantaan tuomalla peliinsä lisää vauhtia.

Helsingin Töölössä rakennetaan joukkuetta kaudelle 2020 ja hankintojen nimilista näyttää jo nyt vakuuttavalle. Lisää pelimiehiä on vielä tulossa.

Pelillisellä puolella päävalmentaja Toni Koskela aikoo luoda HJK:lle entistä vauhdikkaamman pelityylin ja hankintoja on tehty sitä silmällä pitäen.

- Pelillisesti haluamme olla selvästi dynaamisempia ja nopeampia. Sitä kautta olemme myös etsineet pelaajia, joilla on riittävästi nopeita jalkoja ja juoksuvoimaa, jotta puolustussuuntaan pystymme hallitsemaan suurempia tiloja ja toisaalta myös tilanteenvaihdoissa sekä hyökätessä olisimme uhkaavampia ja aggressiivisempia juoksemaan tilaan vastustajan linjan takana, Koskela linjaa.

HJK viettää ansaittua joululomaa ja tositoimiin joukkueharjoitusten myötä palataan loppiaisena.

- Palaamme joukkueharjoituksiin 6. tammikuuta. Sitä ennen jokainen pelaaja tekee testejä 3. ja 4.1. Ensimmäinen harjoituspeli pelataan 18.1. RFS Rigaa vastaan, jossa on hyvä sauma antaa jokaiselle 45 minuuttia sekä kuormituksen osalta hyvä progressio ennen kuin Suomen Cup alkaa 25. tammikuuta, Koskela toteaa.

Lisää uutisia