AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 19.12.2019

​Paraisilta Veikkausliigaan - Frans Grönlund sopimukseen IFK Mariehamnin kanssa

​Paraisilta Veikkausliigaan - Frans Grönlund sopimukseen IFK Mariehamnin kanssa

IFK Mariehamn on vahvistanut takalinjojaan solmimalla sopimuksen testissä olleen lupaavan Frans Grönlundin kanssa.

Osapuolet ovat solmineet kautta 2020 koskevan sopimuksen. Grönlund siirtyy IFK Mariehamniin Pargas IF:n riveistä. Maaliskuussa 20 vuotta täyttävä Grönlund pelasi viime kaudella Kolmosta PIF:ssa, jossa valmentajana toimii IFK Mariehamnistakin tuttu Stefan Strömborg.

Turun Nappulaliigan ja FC Interin kautta PIF:aan siirtynyt Grönlund nousi viime kaudella joukkueen avainpelaajiin paraislaisten päättäessä kautensa nousuun Kakkoseen.

- Olen todella iloinen, kun pääsen näyttämään osaamistani liigatasolla, Grönlund sanoo.

- Samalla haluan välittää kiitokset Pargas IF:lle, joka todella auttoi minua eteenpäin urallani. Erityiskiitoksen haluan osoittaa Stefan Strömborgille ja muille valmentajille, jotka auttoivat minua löytämään iloa jalkapallosta jälleen. Pargas IF on hyvä seura nuorille pelaajille, jotka haluavat eteenpäin ja siellä pidetään todella hyvää huolta pelaajista. Kiitos Parainen ja fanit Pajbackassa.

Myös IFK:ssa ollaan erittäin tyytyväisiä sopimukseen.

- Frans on nuori ja lupaava toppari, jota olemme testanneet kahteen otteeseen ja nyt olemme solmineet vuoden mittaisen sopimuksen. Hän on kehityskelpoinen pelaaja, jolla on oikeassa ympäristössä kaikki mahdollisuudet kehittyä erittäin hyväksi liigapelaajaksi ja siitä eteenpäinkin, näkee IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson.

- Sen takia halusimme hänet nyt seuraan ja olen iloinen siitä, että Frans on päättänyt panostaa uransa jatkoon täällä meillä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia