AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 18.12.2019

​TPS solmi jatkon puolustuksen johtohahmon kanssa

​TPS solmi jatkon puolustuksen johtohahmon kanssa

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan palannut TPS on solminut kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen toppari Rasmus Holman kanssa.

27-vuotias Holma aloittaa jo kuudennen kautensa raitapaitojen edustusjoukkueessa.

Holma aloitti TPS:n riveissä kaudella 2015 ja hän pelasi Jalkapallon Ykköstä seuransa paidassa kolmen kauden ajan. Hän pelasi tuolla ajanjaksolla Ykkösessä yhteensä 55 ottelua ja viimeisteli niissä neljä maalia. Kausi 2017 huipentui suoraan Veikkausliiganousuun. Holma pelasi kaudella 2018 TPS:n paidassa yhteensä 23 Veikkausliigaottelua, mutta kausi päättyi putoamiseen Veikkausliigasta.

Kaudella 2019 Holma aloitti viidennen kautensa TPS:n edustusjoukkueessa ja sarjataso oli jälleen Ykkönen. Kausi huipentui kuitenkin toistamiseen Veikkausliiganousuun, mutta tällä kertaa liigakarsintojen kautta. Holma pelasi nousukauden aikana 22 Ykkösen ottelua sekä kaksi liigakarsintaottelua päälle.

- Rasse on tässä joukkueessa luontainen johtaja ja hän liittyy sopimuspelaajien joukkoon ehdottomalla runkopelaajan statuksella. Rassen pallollinen pelaaminen on kehittynyt kausi toisensa jälkeen ja hän on harjoitellut erittäin hyvin tämän loppuvuoden. Rassella on jo liigakokemusta ja nyt kun sarjataso taas nousee, niin nousee hän siinä mukana, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen uskoo.

Lisää uutisia