FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 12.12.2019

TPS:n Pikkarainen: "Erittäin onnistunut tapahtuma"

TPS:n Pikkarainen: "Erittäin onnistunut tapahtuma"

Tommi Pikkaraisen TPS taipui niukasti. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS kohtasi torstaina harjoitusottelussa Jalkapallon Pelaajayhdistyksen (JPY) sopimuksettomien pelaajien joukkueen LähiTapiola-areenalla. Mika Laurikaisen valmentama JPY voitti ottelun lopulta lukemin 2-1.

- Tämä oli erittäin onnistunut tapahtuma tälle viikolle ja tähän väliin harjoittelukautta.Ottelu on aina ottelu ja JPY:llä oli kiva ryhmä vastassa. Heilläkin oli ensimmäisellä puoliajalla kentällä vähän vahvempi ja kokeneempi ryhmä, toisella sitten vähän nuorempi ryhmä, TPS-luotsi Tommi Pikkarainen arvioi seuransa verkkosivuilla.

Pikkarainen peluutti ottelussa myös kolmea ulkomaalaista testipelaajaa. Testattavana olivat Lautaro Disanto (ARG), Enoch Andoh (GHA) sekä maalinteossa onnistunut Kabamba Tumba Kalabatama (NOR).

- Kokonaisuutena testipelaajien kanssa meni nyt kyllä hieman pettymyksen puolelle. Kalabatama oli tässä ottelussa heistä selkeästi paras ilman sitä maaliakin. Hän on nuori, mutta todella fyysinen kaveri, joka ymmärsi mistä tässä oli kyse. Yleensäkin todella reippaasti esiintynyt nuori mies, jota pelaaminen täällä kyllä kiinnostaisi, Pikkarainen kiitteli.

- Disanto on ollut harjoituksissa kyllä taitava, mutta tänään hän ei valitettavasti kyllä onnistunut oikein missään, vaan kaikki meni enemmän tai vähemmän pieleen. Andoh taas oli yksinkertaisesti liian huonossa fyysisessä kunnossa ja jostainhan sekin kertoo. Meidän resursseilla ei voida ottaa mitään arpoja, vaan joudumme perustelemaan mahdollisia uusia pelaajia itsellemmekin ihan loppuun asti, Pikkarainen painotti.

- Omista ei ole mitään ihmeellistä sanomista, vaan hommat etenevät pelaajakohtaisesti ihan aikataulussa. Nuoremmista pelaajista haluan nostaa esiin Santeri Pohjalaisen, joka pelasi erittäin tyylikkäästi. Hänen esityksensä oli kaikin puolin raikas ja hänen reagointinsa esimerkiksi pallon menetyksiin osoitti, että hän halusi esittää parasta mahdollista osaamistaan.

Lisää uutisia