FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.48 // 2.12.2019

​Maximo Tolonen jättää SJK:n - seuralta päivitys muutaman pelaajan tilanteeseen

​Maximo Tolonen jättää SJK:n - seuralta päivitys muutaman pelaajan tilanteeseen

Maximo Tolonen jättää SJK:n. (Kuva: Juha Tamminen)

Maximo Tolonen ei jatka uraansa SJK:ssa.

Keskikenttäpelaaja Maximo Tolonen jättää SJK:n kahden vuoden jakson jälkeen. Tolonen, nyt 18, pelasi SJK:sa kahdessa kaudessa 13 Veikkausliigan ottelua ja teki niissä yhden maalin. Tämän lisäksi hän pelasi SJK Akatemiassa kahdeksan ottelua ja teki niissä kolme maalia. Nuorukaisen sopimus päättyi kauteen 2019.

Tolonen halusi lähettää SJK:n yhteisölle kiitoskirjeen, joka löytyy täältä.

Tolosen lisäksi myöskään puolustaja Boris Kadio ei jatka SJK:ssa. Kadio saapui SJK:hon elokuussa 2018 ja pelasi puolentoista kauden aikana yhteensä 21 Veikkausliigan ottelua ja onnistui niissä maalinteossa kertaalleen.

SJK on tarjonnut englantilaishyökkääjä Billy Ionsille mahdollisuuden kuntouttaa itsensä Seinäjoella kuntoon viime talven alaraajaoperaation jälkeen. Hänen mahdollinen jatkonsa SJK:ssa selviää vasta käynnissä olevan kuntoutusjakson jälkeen.

Laitapelaajien Denys Oliinykin ja Jesse Sarajärven jatko seurassa selviää myöhemmin talven aikana.

Lisää uutisia