FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.47 // 1.12.2019

​SJK hankki nuoren suomalaismaalivahdin Ykkösestä

​SJK hankki nuoren suomalaismaalivahdin Ykkösestä

Mehdi El Moutacim siirtyy SJK:hon. (Kuva: SJK)

Maalivahti Mehdi El Moutacim siirtyy SJK:hon EIF:stä.

Viime kaudella läpimurtonsa Ykkösen EIF:ssä tehnyt nuori suomalaismaalivahti Mehdi El Moutacim siirtyy SJK-paitaan. Sopimus kattaa kauden 2020 ja siinä on optiot pitkälle tulevaisuuteen.

Espoossa syntynyt ja Tammisaaren EIF:ssä koko jalkapallouransa pelannut 19-vuotias Mehdi El Moutacim pelasi 26 ottelua Ykkösessä ja oli mukana Suomen U21-maajoukkueen harjoitusleirillä. Kaikkiaan pelejä EIF:n edustuksessa on kertynyt nuoresta iästä huolimatta lähes neljäkymmentä. Hän on 185-senttinen ja pelityyliltään aktiivinen sekä nopea maalivahti.

- Aivan mahtavalla fiiliksellä lähden mukaan. Kävin Seinäjoella aiemmin tutustumassa ja näin kaikki olosuhteet täällä. Se vaikutti minut samantien siitä, että tämä on todella ammattimainen seura, jossa tehdään kovaa työtä, kertoo Mehdi El Moutacim.

- Puhuin sitten samalla (SJK:n urheilupuolen teknisen johtajan Richard) Dormanin kanssa ja se tunne vain vahvistui, että täällä pitää tehdä kovaa töitä päivästä toiseen, että pärjää. Ja juuri semmoiseen seuraan mä haluan lähteä.

- Koko urani olen tehnyt töitä sitä varten, että pääsisin juuri tämmöiseen paikkaan. Paikkaan jossa asiat tehdään näin tosissaan ja seuraan, joka haluaa aina voittaa ja jossa tekeminen on näin kovalla tasolla. Joten kyllä tässä aivan mahtavalla fiiliksellä lähdetään pelaamaan jalkapalloa Seinäjoelle.

Myös SJK:n urheilujohto on tyytyväinen uuteen sopimukseen.

- Saamme seuraan nuoren ja lupaavan maalivahdin. Uskomme, että Mehdi ottaa seuraavan askeleen urallaan laadukkaassa valmennuksessamme, sanoo SJK:n Dorman.

Lisää uutisia