AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 29.10.2019

FC Interin kausikortit kaudelle 2020 tulleet myyntiin

FC Interin kausikortit kaudelle 2020 tulleet myyntiin

Interin ensi kauden kausikortit ovat nyt myynnissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kausikortit kaudelle ovat nyt myynnissä Tiketin verkkokaupassa sekä myyntipisteissä.

Ensi kaudelle Interillä on myynnissä kahta erilaista kausikorttivaihtoehtoa - Premium-kausikortti ja Light-kausikortti. Näistä löydät lisätietoa alla olevan lähdelinkin kautta.

Kausikortit toimitetaan lähtökohtaisesti mobiilikortteina. Saat sähköpostin liitteenä pdf-kausikortin, jonka voit tallentaa halutessasi puhelimesi Wallet-sovellukseen. Näin kortti on aina helposti käsillä pelipäivän koittaessa. Voit halutessasi myös tulostaa kausikorttisi tai näyttää sen puhelimen näytöltä pdf-muodossa. Voit myös tilata muovisen kausikortin 8 euron lisähintaan. Lisämaksu sisältää muovikortin sekä kortin postituksen Suomessa.

Saat heti kortin tilattuasi pdf-kausikortin. Pdf-kortti on siirrettävissä puhelimen Wallet-sovellukseen loppuvuodesta 2019 alkaen. Tiketti toimittaa kortin ostaneille ohjeet kortin siirtämisestä. Kaikki 9.12. mennessä tilatut muovikortit toimitetaan jouluksi. Kausikortit eivät ole henkilökohtaisia.

Lisää uutisia