FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 22.10.2019

HIFK:n Kakeeto: "Tykkään kyllä tästä järjestelmästä"

HIFK:n Kakeeto: "Tykkään kyllä tästä järjestelmästä"

Robert Kakeeto odottaa eurolopputurnausta mielenkiinnolla. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK sijoittui Veikkausliigassa seitsemänneksi, mutta joukkue omaa vielä mahdollisuuden pelata europelejä ensi kaudella. Se tosin vaatii nappiin meneviä pelejä pian alkavassa Veikkausliigan eurolopputunauksessa.

HIFK kohtaa keskiviikkona IFK Mariehamnin Maarianhaminan Wiklöf Holding Arenalla kello 18.30 alkaen. HIFK:n Robert Kakeeto kertoo seuransa verkkosivuilla pitävänsä Veikkausliigan sarjajärjestelmää onnistuneena.

– Tykkään kyllä tästä järjestelmästä. Se on erilainen verrattuna monen muun sarjan vastaavaan, mutta se tuo enemmän panosta ja enemmän intoa peliin. Sekä pelaajat että kannattajat nauttivat siitä, kun on isoja asioita pelissä, Kakeeto sanoo.


Eurolopputurnauksen avauskierroksen ottelu IFK Mariehamn - HIFK keskiviikkona 23.10. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia