AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.42 // 23.10.2019

​HIFK:n leirissä ei jossiteltu: "Tulos on oikeudenmukainen"

​HIFK:n leirissä ei jossiteltu: "Tulos on oikeudenmukainen"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan lopputurnauksen avauskierroksen ottelussa IFK Mariehamn kaatoi rangaistuspotkukilpailuun saakka venyneessä ottelussa HIFK:n ja stadilaisten kausi päättyi IFK Mariehamnin marssiessa jatkopeleihin.

HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen kommentoi pettymykseen päättynyttä ottelua seuraavanlaisesti:

– Päällimmäiset tunnelmat ovat tietysti pettyneitä, on todella raskasta hävitä tällä tavalla. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä huono, mielestäni ei saatu luotua hyviä tilanteita tai vaiheita sen aikana. Painotin tauolla sitä, että lähtisimme viemään peliä enemmän, jotta se olisi vähemmän paikallaan seisovaa. Saimme olla tyytyväisiä siihen, ettei omiin mennyt maaleja tässä vaiheessa. Vaikka meillä oli omat hetkemme ratkaista, niin sanoisin että IFK Mariehamn oli kokonaisuutena kuitenkin hieman vahvempi 120 peliminuutin aikana, joten siinä mielessä tulos on oikeudenmukainen, Thodesen totesi.

Lisää uutisia