AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 14.10.2019

​SJK:lle vahvistusta markkinointitiimiin

​SJK:lle vahvistusta markkinointitiimiin

Kuva: Juha Tamminen

Paluun kotikaupunkiinsa Seinäjoelle tekevä Jussi Kankaanpää, aloittaa SJK-konsernin markkinointijohtajana 2.1.2020 alkaen.

Kankaanpää on toiminut viime vuodet jääkiekkoseura Tampereen Ilveksen markkinointipäällikkönä. Ennen Ilvekseen siirtymistä hän toimi kausien 2016-2017 aikana SJK:n myyntipäällikkönä ja vastasi osaltaan yritysmyynnin ja ottelutapahtumien kehittämisestä.

Kankaanpää on koonnut yhdessä toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäen kanssa ympärilleen markkinointiryhmän, joka aloittaa tulevaa kautta valmistelevan työnsä välittömästi.

SJK:n media officer Lari Paski jatkaa Kankaanpään johtamassa markkinointiryhmässä pääasiallisena vastuualueenaan seuran viestintään liittyvät tehtävät. Markkinointitiimiä täydentämään asettuu Tommi Kilpiö, jonka vastuulla on pitää huolta SJK-konsernin yhtiöiden visuaalisesta ilmeestä ja kehittää sitä. Kilpiö on yrittäjä-taustainen media-alan ammattilainen, joka on työskennellyt niin elokuva-, mainos-, kuin TV-tuotannoissakin. Tulevalla kaudella Tommin ammattitaitoinen kädenjälki tulee näkymään läpi kanavien – aina ottelutapahtumasta sosiaalisen median kanaviin

Jo aiemmin syksyllä SJK kertoi palkanneensa OmaSp Stadionin tapahtumamyynnin vastaavaksi Virpi Hautamäen, jolla on pitkä kokemus muun muassa konferenssi- ja kokouspalveluiden järjestämisestä. Lisäksi SJK:n myyntipäällikkönä jatkaa Matias Lampinen entiseen tapaan.


SJK-FC Lahti lauantaina 19.10. klo 15.00 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia