FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.40 // 10.10.2019

Maalivahti Jesse Öst jatkosopimukseen SJK:n kanssa - "Kiva jatkaa tutussa ympäristössä"

Maalivahti Jesse Öst jatkosopimukseen SJK:n kanssa - "Kiva jatkaa tutussa ympäristössä"

Jesse Öst viihtyy SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja maalivahti Jesse Öst ovat sopineet jatkosta kaudelle 2020. Sopimuksessa on lisäksi sovittuna ehdot jatkolle kaudesta 2021. Öst torjuu palloja SJK:ssa siten ainakin ensi kauden ja mahdollisesti jatkaa myös sen jälkeen.

28-vuotias ja 194-senttinen Jesse Öst, on syntynyt Pohjanmaalla, Pietarsaaressa ja pelannut urallaan Pietarsaaren Jaron lisäksi Ruotsissa Degerfors IF:ssa. Hän on myös ollut mukana Suomen maajoukkueringissä ja pelannut Suomen U21-maajoukkueessa. SJK:n paitaan hän siirtyi kaudelle 2018 ja ensi kaudesta tulee hänen kolmas Seinäjoella.

- Olen iloinen että jatkan SJK:ssa. Jo kahden viime kauden aikana SJK:sta on tullut minulle todella tärkeä. Seura, fanit sekä kaupunki ovat jo nyt lähellä sydäntäni. Kivaa jatkaa tutussa ympäristössä ja toivon että seuraava kausi menee paremmin, sanoo Öst.

- Haluan vielä lopuksi kiittää meidän fanejamme tästä kaudesta, olette kaikesta huolimatta olleet aina meidän tukenamme, vaikka on ollutkin muutama vaikea kausi, kertoo Öst.

SJK:n maalivahtivalmentaja on tyytyväinen Östin jatkosopimukseen.

- Jesse Öst on huippumaalivahti ja huipputyyppi ihmisenä. Hänellä on korkea työmoraali ja hän on aina valmis tekemään töitä joukkueen eteen. Hän harjoittelee kovaa joka päivä, eikä koskaan valita treenimääristä tai valittele mitään pikku kipuja. Siten hän on mielestäni hyvä esimerkki kaikille ja hänen asenne treeneihin sekä peleihin on erittäin hyvä, sanoo SJK:n maalivahtivalmentaja Luis Fernando.


SJK-FC Lahti lauantaina 19.10. klo 15.00 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia