FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 27.9.2019

​Mestaruustaiston kannalta iso peli Kuopiossa: "Paikoista pitää sitten tehdä"

​Mestaruustaiston kannalta iso peli Kuopiossa: "Paikoista pitää sitten tehdä"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan mestaruustaiston kannalta iso peli pelataan perjantaina Kuopiossa, kun sarjajohtaja KuPS isännöi kolmantena Veikkausliigan mestaruussarjasssa olevaa Ilvestä.

Kuopiossa odotetaan haastavaa ottelua, sillä Ilves osaa puolustaa erinomaisesti koko joukkueen voimin.

- Ilves on yhtenäinen joukkue. Varsinkin puolustussuuntaan se oli etenkin alkukaudesta kompakti. Ollaan viime peleissä luotu paljon paikkoja, mutta ei varmaan paikoilla juhlita ihan samalla tapaa niitä vastaan. Ilvestä vastaan niistä paikoista pitää sitten tehdä. Ilves on yhtenäinen joukkue höystettynä hyvillä yksilöillä. Siellä on hyviä pelaajia joka pelipaikalle. Tarkkana saadaan olla, toteaa KuPS:n Tommi Jyry.

KuPS johtaa Veikkausliigaa, kun jäljellä on kolme kierrosta. Kuopiolaiset ovat vahvassa pelivireessä ja pelaajatilannekin on hyvä. Pitkään himoittu mestaruus on omissa käsissä.

- Odottavainen fiilis ja kaikki on valmiina. Tuli viime pelissä pelikieltoja, mutta muuten on kaikki miehet käytettävissä. Edessä on iso peli ja kyllä varmasti jokainen kundi haluaa tuollaisen pelin pelata, eli pikkuvaivoista ei varmasti valitella, Jyry tietää.


KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla perjantaina 27.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia