FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 25.9.2019

​Sarjajohtaja KuPS:ssa pidetään jalat visusti maassa: "Peli kerrallaan"

​Sarjajohtaja KuPS:ssa pidetään jalat visusti maassa: "Peli kerrallaan"

Kuva: Juha Tamminen

Mestaruustaisto tiivistyy. KuPS isännöi Ilvestä perjantaina Kuopiossa Mestaruussarjan ottelussa.

KuPS johtaa Mestaruussarjaa, kun kolme kierrosta on pelaamatta. Joko KuPS:n kopissa alkaa mestaruussamppanjan maukas maku maistumaan huulilla?

- Ei vielä, mutta totta kai kaikki tietää tilanteen ja mitä on mahdollisuus saavuttaa, se on selvä. Peli kerrallaan mentävä. Kolme tosi kovaa, tiukkaa ja tärkeää peliä edessä. Lähdetään kuitenkin terveellä itseluottamuksella loppukauden mittelöihin, sillä meillä on hyvä fiilis ja draivi päällä ja tiedetään, että voidaan voittaa jokainen joukkue, toteaa KuPS:n riveissä vahvan kauden pelannut Tommi Jyry.

KuPS:lla on yhden pisteen etumatka FC Interiin, kun kolme kierrosta on pelaamatta. KuPS pääsee pelaamaan kolmesta viimeisestä pelistä kaksi kotikentällään. Perjantaina KuPS isännöi Ilvestä.

- Ei mietitä muiden tuloksia, jos itse voitetaan, ollaan taas askel lähempänä. Kaikki fokus on seuraavassa pelissä ja siinä, miten pystytään Ilves voittamaan. Jatketaan siitä mihin viime pelissä jäätiin ja vähän parannetaan siitä. Päästään kotikentälle tekonurmelle, se sopii meille paremmin kuin epätasainen kenttä Maarianhaminassa viime pelissä.

- Ollaan käyty Ilvestä läpi ja käydään vielä lisää. Meillä on varmasti perjantaina hyvä sotasuunnitelma valmiina, Jyry toteaa.

KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla perjantaina 27.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia