AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 16.8.2019

FC Interin Riveiro: "Ei se ollut ihan sitä, mitä odotimme tapahtuvan"

FC Interin Riveiro: "Ei se ollut ihan sitä, mitä odotimme tapahtuvan"

Jose Riveiron Inter nappasi tärkeät pinnat. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter voitti perjantaina Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa HIFK:n värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-2 (2-2). Voitto nosti Interin maalieron turvin sarjataulukossa ykköspaikalle.

– Neljä maalia ensimmäisen vartin aikana kertoo paljon illan pelistä. Ei se ollut ihan sitä, mitä odotimme tapahtuvan. Varsinkin HIFK:n ensimmäinen maali tuli aivan liian nopeasti, kertaa Interin päävalmentaja Jose Riveiro ottelua seuransa verkkosivuilla.

Inter-luotsin mukaan pelin tempo ottelun alussa oli todella korkea.

– Ottelun tempo molempien joukkueiden osalta todella korkea ensimmäiset puolituntia. Kumpikin joukkue pyrki etenemään suoraviivaisesti kohti maalia. Tämän jälkeen saimme enemmän kontrollia peliin. Toisella jaksolla löysimme paremmin tilaa kentällä ja se poiki meille myös voittomaalin, näkee Riveiro.

Voitto sai Riveiron luonnollisesti tyytyväiseksi.

– Olen todella tyytyväinen voittoon. Tässä vaiheessa kautta on tärkeää päästä takaisin voittokantaan kiinni edellisen viikon tappion jälkeen. Joukkue näytti vahvuutensa nousemalla kaksi kertaa tappioasemasta voittoon, päättää Riveiro.


FC Inter-KPV Veritas Stadionilla maanantaina 26.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia