AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 7.8.2019

Ykkösen maalitykin siirto KPV-paitaan enää sinettiä vailla

Ykkösen maalitykin siirto KPV-paitaan enää sinettiä vailla

MuSan riveissä Ykkösessä alkukauden pelannut japanilainen Taiki Kagayama nähdään näillä näkymin KPV:n riveissä jo perjantaina.

Viikon KPV:n kanssa harjoitelleen Kagayaman siirto on loppusuoralla. Pelaaja-asioita KPV:n edustuksessa hoitavan Tuomas Moilasen mukaan viimeiset hidasteet poistuvat torstaina.

– Kyllä näyttää siltä, että Kagayama on pelikelpoinen perjantaina, kun joukkue kohtaa Helsingissä IFK:n. Asia ratkeaa satavarmasti torstaina, Moilanen kertoi Keskipohjanmaalle.

Edellisvuodet yliopistojoukkueissa kotimaassaan pelannut Kagayama tuli talvella FC Interin ryhmään. Pelipaikka löytyi kuitenkin Ykkösen MuSasta. Porilaisseuralle japanilainen takoi seitsemän maalia, kunnes siirto Veikkausliigaan nousi tapetille.

– Valmentaja Uotinen on käynyt katsomassa pari Kagayaman peliä ja kiinnostui miehestä. KPV tekee Taikin kanssa sopimuksen, joka kattaa myös ensi kauden, Tuomas Moilanen tietää.

Keskiviikkona KPV:ntreeneissä viiletti lisäksi vauhdikas kosovolainen laitapelaaja Malsor Ajeti. Pristinasta lähtöisin oleva Ajeti on vasta 19-vuotias. Hänet on nimetty pari vuotta sitten maansa vuoden poikapelaajaksi.

– Ajeti on harjoitellut FC Porton junioreissa ja teki sitten sopimuksen Saksaan Waldhof Mannheimiin. Työlupaa ei kuitenkaan tullut ja Ajeti on vapaa tulemaan esimerkiksi KPV:hen. Hän on pelannut kovilla tehoilla Kosovon nuorten maajoukkueissa ja on täällä testissä toistaiseksi.


HIFK-KPV Telia 5G Areenalla perjantaina 9.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Keskipohjanmaa
Lisää uutisia