AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 3.8.2019

Riveiro varovaisena: "IFK:ta vastaan ei ole koskaan helppo pelata"

Riveiro varovaisena: "IFK:ta vastaan ei ole koskaan helppo pelata"

Jose Riveiro varoo aliarvioimasta IFK Mariehamnia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kohtaa sunnuntaina molemmille erittäin tärkeässä ottelussa IFK Mariehamnin.

Vierasjoukkue IFK:n otteet ovat tällä kaudella olleet vaihtelevia. Interin kompuroidessa aivan alkukaudesta ahvenanmaalaiset hätyyttelivät jopa sarjan kärkipaikkoja ja Suomen Cupissa IFK pääsi finaaliin asti. Sittemmin tahti on tasaantunut ja tällä hetkellä joukkueella on yhtä monta voittoa kuin tappiotakin.

Viime kierroksella IFK-joukkueiden kohtaamisessa Maarianhaminassa vierasjoukkue Helsingistä vei täydet pisteet lukemin 1-3. Inter-valmentaja Jose Riveiro kuitenkin varoittaa aliarvioimasta ahvenanmaalaisjoukkuetta.

– Minusta ei ole oikein sanoa, että he olisivat huonossa tilanteessa. Heillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna ja sen voittamalla he olisivat jo lähellä mestaruussarjan sijoitusta. Heillä on yksi liigan parhaista joukkueista, jossa on paljon kokemusta ja kilpailuhenkeä.

- IFK:ta vastaan ei ole koskaan helppoa pelata heidän puolustuksensa hyvän organisoinnin ja toisaalta suoraviivaisen pelityylin takia, Riveiro painottaa.


FC Inter - IFK Mariehamn Veritas Stadionilla sunnuntaina 4.8. kello 18.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia