AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 2.8.2019

"Parhaalla kokoonpanolla lähdetään" – KuPS:n kaikki paukut nyt Veikkausliigaan

"Parhaalla kokoonpanolla lähdetään" – KuPS:n kaikki paukut nyt Veikkausliigaan

Honsu käänsi katseet jo sunnuntain Veikkausliigaotteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n taistelu eurocupeissa päättyi tämän kauden osalta torstaiseen 0-0-tasapeliin Legia Warszawaa vastaan ja katseet ovat nyt tiukasti Veikkausliigakentillä.

Vaikka kamppailu Puolan suurseura Legiaa vastaan päättyi putoamiseen niukasti yhteislukemin 0-1, jäi paljon hyvääkin käteen.

- Kaikki pantiin likoon ja olen tyytyväinen torstain peliin. Etenkin ensimmäinen jakso oli meiltä todella hyvä, se meni koko lailla suunnitellusti. Toinen jakso oli rikkonaisempi, mutta siinäkin oli hyviä jaksoja ja lopussa pääsimme vielä hyvin rytmiin, päävalmentaja Jani Honkavaara mietti.

Nyt edessä on kuitenkin taistelu kärkisijoista Veikkausliigassa ja jo sunnuntaina Savon Sanomat Areenalle saapuu vierailulle HIFK.

- Meidän ei nyt tarvitse ajatella mitään muuta kilpailua kuin Veikkausliigaa. Parhaalla kokoonpanolla lähdetään sunnuntain peliin ehdottomasti, Honkavaara sanoi.

- Mitään riskejä ei toki oteta kenenkään suhteen ja en tiedä tarkkaan millaisia kolhuja Legia-pelissä saattoi tulla.

Palautuminen onkin nyt "Honsun" mukaan ensiarvoisen tärkeää.

- Kaksi päivää välissä ei ole paljon, ei periaatteessa riittävästi, mutta palautuminen on toki yksilöllistä. Sitä helpottaa myös se, että torstain ottelu ei venynyt minnekään puolille öin eli pelaajat saattoivat aloittaa palautumisen jo illalla.


KuPS - HIFK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 4.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia