AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 1.8.2019

Jani Honkavaara europeleistä tippumisesta huolimatta: ”Olen todella ylpeä joukkueesta”

Jani Honkavaara europeleistä tippumisesta huolimatta: ”Olen todella ylpeä joukkueesta”

Kuva: Juha Tamminen

KuPS joutui myöntämään Puolan suurseura Legia Varsovan yhteismaalein 1-0 paremmakseen Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella. Torstaina toisessa osaottelussa Kuopiossa tulokseksi kirjattiin 0-0.

Maalittomasta lopputuloksesta huolimatta torstain ottelu oli täynnä tapahtumia. KuPS loi hyvän määrän maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu. Legia pääsi yrittämään 86. minuutilla rangaistuspotkusta, mutta Otso Virtanen torjui kudin tyylikkäästi.

- Olen tottakai todella ylpeä, laitoimme Puolan jättiläisen melkolailla polvilleen täällä. Jokainen jätkämme laittoi kaiken likoon ja Otso nappasi vielä lopussa pilkun kiinni. Hän teki sen, kun sitä tarvitsimme ja saimme vielä mahdollisuuden tulla tasoihin. Loimme hyvin painetta, mutta se ei ihan riittänyt, päävalmentaja Jani Honkavaara kertasi VeikkausTV:n haastattelussa.

- Tällaisen yleisön edessä, tällaista vastustajaa vastaan ja meiltä tuollainen esitys. Olen todella ylpeä joukkueesta. Tämä päivä menee ihan huippukategoriaan valmennusurallani ja pysyy siellä varmasti pitkään. Kokonaisuutena tämä oli meiltä hyvä ottelupari, vaikka maalitili jäi korkkaamatta. Pääsimme lähelle, mutta se ei nyt riittänyt.

KuPS jatkaa Veikkausliigan pelejä sunnuntaina kotona ja vastustajaksi saapuu HIFK. Kuopiolaiset ovat tiukasti kiinni mestaruus- ja mitalitaistossa.

- Uskon, että europelit antavat lähtökohtaisesti virtaa. Olemme varmasti sunnuntaina nälkäinen joukkue ja kaikki fokuksemme on nyt Veikkausliigassa. Uskon, että olemme parempia futaajia tämän otteluparin jälkeen.


KuPS - HIFK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 4.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: VeikkausTV:n lähetys
Lisää uutisia