AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 25.7.2019

​Toni Koskela: "Crvena zvezdan toinen maali oli kirvelevä"

​Toni Koskela: "Crvena zvezdan toinen maali oli kirvelevä"

Viime hetken takaisku harmitti Koskelaa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK kärsi Belgradissa 0-2 tappion vahvalle Crvena zvezdalle Mestarien liigan toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osassa. Klubin päävalmentaja Toni Koskela harmitteli aivan ottelun lopussa syntynyttä toista maalia.

Ottelun alussa HJK joutui vajoamaan alas, kun kotijoukkue rummutti vahvasti intohimoisen kannattajajoukkonsa edessä.

- Vastustaja oli niin vahva kuin odotimme ja pallollisena hyvä. Joka tapauksessa selvisimme hyvin siitä alun 15-20 minuutin karusellista, Koskela kertoi HJK:n Twitter-tilillä.

Crvena zvezda siirtyi ottelun 27. minuutilla johtoon Richmond Boakyen maalilla. Toisella jaksolla HJK sai rytmistä paremmin kiinni ja se pystyi myös itse pitämään palloa, mutta vaaralliset hyökkäykset jäivät vähiin.

- Toisella puoliajalla saimme omaa pallollista pelaamista parempaan suuntaan. Siinä oli jokunen hyvä tilanteenvaihto ja jokunen tilanne boksin reunalla, josta olisi kannattanut mennä boksin sisään ja luoda maalipaikka, Koskela kertoi.

0-1 tappio olisi ollut HJK:lle hyvä tulos kotiinviemisiksi. Crvena zvezda kuitenkin iski toisen maalinsa viimeisellä minuutilla, mikä harmitti Koskelaa.

- Se oli kirvelevä maali, mutta tästä pitää ottaa hyvät jutut mukaan. Pystymme kotona tekonurmella heitä varmasti haavoittamaan, Koskela painotti.


HJK-VPS Telia 5G Areenalla lauantaina 27.7. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia