FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.28 // 21.7.2019

HIFK:n Thodesen: "Olen erittäin iloinen tuloksesta"

HIFK:n Thodesen: "Olen erittäin iloinen tuloksesta"

HIFK:n Thodesen sai nauttia kolmesta pisteestä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK otti sunnuntaina elintärkeän voiton RoPS:sta lukemin 1-0. Tulos merkitsee sitä, että helsinkiläisjoukkue nousee 18 pisteeseen.

Ylempi jatkosarja on siis tämän ottelun jälkeen kahdeksan pisteen päässä, kun taas sarjan häntäpää on jo kymmenen pistettä HIFK:ta jäljessä.

- Olen erittäin iloinen tuloksesta tänään! Vaikka olemmekin ennakkoon altavastaajia HJK:ta ja Honkaa vastaan, on silti rankkaa hävitä kaksi ottelua peräkkäin, joten oli hienoa, että pääsimme tänään takaisin voittojen tielle. Joukkueen asenteesta ja työnteosta olen erittäin tyytyväinen, kommentoi päävalmentaja Tor Thodesen HIFK:n verkkosivuilla.

- Todistimme jälleen, että meitä vastaan on erittäin vaikeaa tehdä maaleja, ja tämä jämäkkyys puolustuspäädyssä on meille erittäin tärkeä asia. Pelasimme tänään ilman Arnold Origia ja Hannu Patrosta, ja sitten Macario pelasi ensimmäistä kertaa meillä, joten pystyimme osoittamaan, että hyvä puolustuspeli on joukkueen yhteispelin ansioita, eikä pelkästään yksilöiden varassa. Lisäksi haluan vielä kiittää uusia hyökkääjiämme, jotka ovat päässeet hyvin joukkueen sisälle, toteaa Thodesen.

IFK Mariehamn-HIFK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 28.7. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia